joi, 25 aprilie 2013

Afla totul despre Dieta Scarsdale!


Dieta Scarsdale se incadreaza in categoria regimurilor slabe in carbohidrati si cu aport scazut de calorii/zi, in cazul acesta, 1000 kcal. Una dintre cele mai restrictive diete, Scarsdale, este potrivita femeilor care vor sa slabeasca rapid dar nu pe o durata indelungata si pot respecta regula de trei: legume, fructe si carne slaba.





Alimente permise





Afla totul despre Dieta Scarsdale!Aici intra legumele precum telina, castraveti, rosii, salata verde, ciuperci, varza de Bruxelles, broccoli, conopida. Apoi, ai liber la fructe bogate in antioxidanti si, din cand in cand, poti consuma carne fara grasime sau cu foarte putina - peste, curcan, pui si vita (fara pielita). Cum uleiul si untul nu intra in discutie, poti folosi condimente si ierburi, pentru a da savoare mancarii. Zaharul va trebui sa-l inlocuiesti cu indulcitor.





Ce iti este interzis cu desavarsire





Lista alimentelor nepermise este una destul de lunga. Daca te apuci sa tii acest regim, va trebui sa renunti complet la produse pe baza de amidon, la cele care contin grasime (unt, smantana, ulei) - inclusiv lactatele, dar si alcool, dulciuri sau sucuri de fructe.





O zi tipica de regim





In primul rand, este important de stiut faptul ca dieta Scarsdale presupune doua mese pe zi , mic-dejun si pranz, alimentele de aici fiind reluate mai tarziu pe post de cina.





Micul dejun - jumatate de grepfrut, o felie paine integrala, cafea/ceai fara zahar





Pranz - peste cu salata de legume, asezonata cu o lingura de ulei de masline si langa, o cafea sau un ceai neindulcit





Intre mese poti lua ca gustare o salata de morcovi sau una de telina, iar de doua ori pe saptamana iti poti face o salata de fructe simpla, cu esenta de rom.





Dieta trebuie tinuta nu mai mult de doua saptamani, urmand sa ai doua saptamani de stabilizare dupa aceea, intorducand treptat cateva oua, gem, paine si vin.





Dieta este interzisa celor care sufera de scoalaslabire.com o boala cronica, de aceea sfatul doctorului este foarte important inainte de a te apuca sa tii un regim de slabit.





sursa foto: aolcdn.com

Sursa foto:393x393_rexfeatures_649687i.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu