luni, 29 aprilie 2013

Doua zile de dieta pe saptamana reduc cu 50% riscul de cancer

Doua zile de dieta pe saptamana reduc cu 50% riscul de cancer



O dieta cu fructe si legume ar putea fi cheia prevenirii cancerului, reducand la jumatate riscul de a te imbolnavi, spun cercetatorii britanici. Aceasta descoperire s-a dovedit scoalaslabire.com a fi folositoare si femeilor cu cancer la san, unde poate sa tina in frau dezvoltarea nodulilor.
O dieta de 650 de calorii, de doua ori pe saptamana, a redus considerabil nivelul de insulina si leptina, responsabili de aparitia cancerului. Dieta a constat in 4 portii de legume pe zi, un fruct, lapte semidegresat si ceai.
Cincizeci de femei supraponderale, observate timp de 6 luni, au tinut aceasta dieta doar doua zile pe saptamana, in restul zilelor mancand normal dar sanatos. De fapt, acest program este mult mai indicat decat o dieta constanta, spune Harvie, conducatorul studiului.
Nu este pentru prima data cand auzim ca greutatea este strans legata de posibilitatea de a face cancer. In ultimii ani, numarul femeilor cu cancer la san a crescut cu 50% iar cercetatorii spun ca in majoritatea cazurilor, obezitatea este un factor declansator.
sursa foto: 123.comSursa foto:592x393_rawfoodsdiet3.s600x600.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu