miercuri, 17 aprilie 2013

Slabeste cu mango si fructe de padure!


Opreste-te din numarat calorii si nu mai cauta diete-minune. Mai bine remodeleaza-ti silueta cu fructe, care cantaresc in favoarea ta.





Fructe de padure cu orice





Mure, zmeura, coacaze, fragi si chiar capsune - toate sunt delicioase si au o multime de antioxidanti, acele substante miraculoase care protejeaza celulele. Pe langa asta, fructele de padure sunt o excelenta sursa de fibre celulozice si au foarte putine calorii, asa ca poti sa mananci castroane intregi fara grija.





Incepe-ti ziua cu o portie sanatoasa de fibre si antioxidanti! Adauga in bolul cu cerealele tale preferat o cana de fructe de padure proaspete sau decongelate. Sari peste desertul greu, cu crema sau cu ciocolata si opteaza pentru un bol cu fructe de padure reci, ornate cu putina frisca.



Slabeste cu mango si fructe de padure!



Idee de reteta: Amesteca niste migdale pisate, felii de capsuna, o ceapa verde, cubulete de pui la gratar, cateva frunze de salata verde si un sos vinegreta si obtii o cina foarte gustoasa.





Indulceste-te cu mango





E un fruct extraordinar: zemos, dulce, astringent. Mango contine atat cantitati mari de fibre si potasiu cat si vitaminele A si C. De asemenea, fiecare fruct are doar 135 kcal. E cam greu de taiat felii din cauza samburelui, dar gustul si proprietatile lui merita efortul.





Ca sa-ti imbunatatesti aportul de potasiu, e suficient sa feliezi un mango si sa il mananci. Un file de peste prajit pe grill e si mai savuros daca il acoperi cu cubulete de mango. Combina pulpa de mango, suc de lamaie si apa minerala si obtii un supercocktail racoritor. O felie de mango peste clatite, paine prajita, cereale, salate, prajituri de casa, iaurt simplu sau sarlota e intotdeauna o combinatie reusita.





Idee de reteta: Omleta-surpriza: peste oul batut, adauga direct in tigaie cubulete de mango si doua-trei alune pisate. Daca ai o tigaie din teflon, poti sa nu folosesti ulei deloc.





Sursa foto: zupas.com

Sursa scoalaslabire.com foto:592x393_mangoberryforweb2-1.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu