marți, 30 aprilie 2013

Dieta blanda cu principii eco de la Alicia Silverstone


"Dieta blanda" este tiltul celei mai recente carti despre cum sa slabesti in mod sanatos si cum sa te mentii, scrisa de actrita Alicia Silverstone.



Dieta blanda cu principii eco de la Alicia Silverstone



Dieta vegana sau dieta blanda este modalitatea Aliciei Silverstone de a se mentine supla, fara sa afecteze mediul inconjurator. Urmarea unei astfel de diete nu este numai o alegere inteleapta pentru organismul tau, spune aceasta dar si o cale de a salva planeta (consumand putina carne sau deloc) fara efort.





Dieta vegana se bazeaza in principal pe fructe, legume, cereale, de multe ori nucile, fasole si soia. Produsele industriale pot sa lipseasca cu desavrasire din alimentatia ta, daca decizi sa iti faci cumparaturile la un market bio.





Interzis! Cafeaua, zaharul alb, alimentele procesate si orice fel de produs obtinut prin metode artificiale este interzis cu desavrasire de actrita - bineinteles, daca vrei sa tii o astfel de dieta.





Poti urma principiile vegane in varianta usoara, medie si grea, ultima fiind recomandata celor care au stofa de supereroine. Varianta usoara consta in inlocuirea treptata a carnii cu vegetale, in varianta medie-vegan trebuie sa excluzi alimentele de origine animala din meniu iar deja in faza de supererou, mesele tale vor arata ingrijorator de mult cu ale unui pescar: alge marine si cereale.





Avantaje! Nu trebuie sa stai sa numeri caloriile, sa cantaresti gramele de orez sau sa te abtii de la mancat. Chiar si asa, vei putea slabi in jur de 7-8 kg ; cel putin atat a dat Alicia jos, in acelasi timp reusind sa aiba un scoalaslabire.com par sanatos si stralucitor si sa se elibereze de stres.





Exercitiu fizic? Cum sa nu, dar tot in varianta light. Poti sa alegi intre plimbari in natura, yoga, jogging.





Cum arata o zi tipica de regim Alicia Silverstone





Ziua incepe cu paine prajita cu avocado si rosii, continua in jurul orelor pranzului cu un burrito vegetarian si se poate termina cu o cina formata din paste rustice cu sos marinara, broccoli gatit la vapori si paine cu usturoi. Daca inca nu te-ai saturat, sau simti nevoia de dulce, poti sa mananci un fruct sau sa gusti din borcanul cu unt de arahide.





sursa foto: lestout.com

Sursa foto:600x390_article-alicia-silverstone-the-kind-diet.jpg

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu